Bygga containerhus utan bygglov | Bygga isolerad containerhus till rätt pris Webbyrå

Bli inspirerad redan idag!

Kontakta oss för ett förslag

Kontakta oss så hjälper vi dig bygga ett containerhus som passar dig

  Bygga containerhus med Friggebox

  Bygga containerhus är än så länge en relativt ovanlig form av byggprojekt för tomt- och markägare här i Sverige. Men i länder som USA, Australien och Nya Zeeland är det en ganska vanligt förekommande trend och det börjar nu förekomma även här hos oss.

  Så om du är intresserad av att bygga ett hus av containers, men drar dig för allt arbete som det skulle krävas att renovera en begagnad fraktcontainer till fullgod bostadsstandard, så har vi en smart lösning med specialdesignade och fullt isolerade containermoduler avsedda direkt för året-runt boende i ett nordiskt klimat.

  Med vårt flexibla och nyckelfärdiga modulsystem så kan du snabbt, smidigt och enkelt bygga ett prisvärt och funktionellt containerhus på din tomt.

  Kontakta oss så tar vi tillsammans fram en lösning som passar för just dina och din familjs behov och önskemål när det gäller er nya, smarta och funktionella containerbostad.

  Så här kan du bygga containerhus

  Friggebox containerhus är en smart produkt som består av en rad containerhusmoduler som fogas samman till önskad storlek och planlösning. Varje enskild modul är, liksom containerhuset som helhet, fullt isolerad för året-runt boende och perfekt anpassad för ett nordiskt klimat.

  Sedan vi har diskuterat vad du och din familj har för behov och önskemål beträffande just ert containerhus så tar våra designers fram en lösning som motsvarar och är helt anpassad efter era behov. 

  Därefter så tillverkas ditt containerhus i vår anläggning ute på Ingarö utanför Stockholm. Eftersom våra byggmoduler (dit också våra containerhusmoduler räknas) tillverkas inomhus, väl skyddade från väder och vind, så har vi också minimerat risken för fuktskador under byggprocessen.

  Bygg containerhus smart och nyckelfärdigt

  Våra containerhus har en modern stil och form som ger dig ett funktionellt och mycket användbart hem. Eftersom det byggs av moduler som kan kopplas samman i stort sett hur du vill, så kan du bygga ditt containerhus så stort som du vill.

  Eller kanske möjligen så stort som du får bygglov för att bygga det.

  Och, du – vi levererar ditt containerhus direkt till din tomt. Nyckelfärdigt!

  Bygg skräddarsydda isolerade containermoduler

  Stomme och isolering

  Friggebox containerhusmoduler är en tekniskt avancerad, fullt vinterbonad produkt:

  • Rosttrögt stål i klimatskalet
  • Högpresterande PUR-skum och XPS-skum som isolering
  • Magnesiumoxidskivor som är fuktklassad, brandklassad, för utomhusbruk och går att skruva i utan plugg på insidan

  Tillsammans möjliggör dessa material en extremt tunn vägg som presterar bättre än en konventionell stugvägg med ca 150 mm isolering

  Fönster och dörrar

  • Alla fönster och dörrar har karmar i aluminium och dubbelt härdat isolerglas
  • Dubbelt härdat isolerglas är det starkaste och säkraste alternativet när det gäller glas. Det är flera gånger starkare än vanligt glas och om det skulle gå sönder så bildas små glasbitar, istället för vassa skärvor

  Uppvärmning

  Alla våra modulsystem (containerhusmoduler) är fullt utrustade för åretruntboende, så vi kan helt anpassa ditt boende för dig när du vill bygga containerhus.

  Go top