Fritidshus från Friggebox | Leveransfärdigt och prisvärt | Friggebox Webbyrå

Bli inspirerad redan idag!

Kontakta oss för ett förslag

Kontakta oss så hjälper vi dig bygga ett fritidshus som passar dig

  Fritidshus året runt

  Fritidshus, lantställe, semesterhus, sommarstuga, sommartorp eller stuga är vad vi generellt kallar ett hus som är avsett att användas som en tillfällig bostad under sommarsemestern och övrig fritid. 

  En knapp tredjedel av Sveriges fritidshus ligger i vad som definieras som fritidshusområden – det vill säga ett område med minst 50 fritidshus, där avståndet mellan husen är högst 150 meter. 

  Till följd av bostadsbrist och stigande bostadspriser har allt fler fritidshusområden i närheten av större orter kommit att bli bebodda året runt.

  Relativt låga priser, lugna lägen på förhållandevis stora tomter och ofta fina utsikter är andra attraktiva skäl till denna utveckling.

  Drömmen om ett fritidshus

  Hör du till dem som drömmer om att kunna unna dig och din familj ett härligt, prisvärt fritidshus där ni kan tillbringa semestern och andra ledigheter? En plats för avkoppling, rekreation, kreativitet, sport och friluftsliv och andra härliga naturupplevelser? 

  Ett hus att drömma om under vintern, längta till under våren och njuta av under sommaren – eller när helst ni så önskar. En plats där du och din familj kan varva ned, lägga vardagsstressen åt sida och där själen kan få ro. 

  I så fall så kan kanske ett fritidshus monterat av smarta, funktionella och prisvärda moduler från Friggebox kanske vara lösningen för er del.

  Våra moduler har en modern och trendig stil med många olika tillval och flera moduler som enkelt kan kopplas samman på en rad olika sätt. 

  Med Friggebox flexibla byggsystem så finns alltid möjligheterna till att låta fritidshuset växa och byggas ut vid behov som är mer eller mindre gränslösa. Modulernas utformning gör det också möjligt att bygga på en tomt med nivåskillnader.

  Vi hjälper med glädje dig och din familj att skapa ert alldeles unika fritidshus där historia, engagemang, möjligheter, frihet och nordisk kvalitet sitter i väggarna.

  Vilka fritidshusdrömmar bär du på?
  Kan vi hjälpa dig infria dem?

  Med Friggebox flexibla modulsystem så kan du enkelt bygga ditt drömhus, vare sig du vill använda det som just ett fritidshus eller för permanent boende.

  Vårt modulsystem har en modern form som ger dig ett funktionellt hus, fullt utrustat för året runt boende beträffande:

  Isolering 
  Golvvärme eller luftvärmepump
  Braskamin finns som tillval, för att ge såväl extra värme som stämning och trevnad

  Med FriggeBox så får du verkligen ditt fritidshus nyckelfärdigt!

  Våra moduler tillverkas ute på Ingarö utanför Stockholm.

  Därifrån så levereras de hem till dig på en lastbil, där det sedan lyfts av och placeras på den plats där du vill ha det med hjälp av en kran.

  Sedan monterar vi samman de olika modulerna i enlighet med dina specifikationer för hur du vill ha ditt fritidshus.

  Vi levererar våra moduler för fritidshus och permanent boende över hela Sverige.

  När du söker efter ett fritidshus till salu så bör du hålla i minnet att du med hjälp av Friggebox enkelt och smidigt – och anpassat efter just dina behov – kan skapa leveransfärdiga och prisvärda fritidshus.

  Close
  Go top