Husmoduler med ett minimalistiskt och avskalat formspråk | Friggebox Webbyrå

Bli inspirerad redan idag!

Kontakta oss för ett förslag

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en husmodul som passar dig

  Avskalat formspråk

  Husmoduler ger dig alltid möjligheten att utforma ditt hus efter ditt behov för tillfället. Friggebox består av praktiska och lätthanterliga moduler med svensk kvalitet och svensk konstruktion.

  Våra husmodulerna uppfyller alla de krav som behövs för att garantera ett tryggt och säkert boende i vårt svenska klimat.

  Samtidigt ger vår konstruktion dig en modern och stilsäker design som passar lika bra i det uppvuxna villaområdet som på naturtomten i skogsbrynet.

  En husmodul som både sticker ut och är designad efter din smak

  Ett hus ifrån Friggebox sticker ut i mängden med sin exteriör av stilren, modern karaktär och avskalad utformning. Här är det istället de anspråkslösa detaljerna som väcker intresset.

  Våra husmoduler passar lika bra in i ett stadsnära villaområde som omgiven av storslagen natur.

  Det är just denna avskalade utformning och det minimalistiskt formspråket som gör att våra husmoduler kan placeras i natursköna lägen.

  Huset blir ett naturligt och diskret komplement till platsen istället för att inkräkta på omgivningen och dominera den.

  Bygg ditt drömhem med våra färdiga husmoduler

  Våra färdiga husmodulers avskalade utformning gör att du enkelt kan utforma och bygga samman flera moduler på olika sätt och kombinera ett hus som kan utnyttja också en starkt kuperad tomt maximalt.

  Det överkomliga priset gör också att du får en möjlighet att designa och bygga ditt och din familjs drömhem. 

  Husmoduler pris

  Håll i dig – priset för våra husmoduler börjar från det attraktiva priset av 195 000 kr!

  Vi hjälper dig att designa ditt nyckelfärdiga hus av våra praktiska och funktionella byggmoduler, helt efter dina önskemål. På detta sätt, så kan du anpassa huset efter omgivningen på din nuvarande eller kommande tomt.

  Vi har designat våra husmoduler efter Bostadsverkets regler, så att du kan använda en enstaka modul när du t.ex. vill bygga upp en friggebod på din tomt.

  Vi hjälper dig igenom hela processen, från design av ditt hus till monteringen på din tomt. Vi levererar nyckelfärdiga modulhus över hela Sverige. Kontakta oss så att vi kan hjälpa dig med alla dina funderingar kring husmoduler och modulhus.

  FriggeBox husmoduler är anpassade för åretruntboende i ett nordiskt klimat

  Vår husmodul är en tekniskt avancerad och fullt vinterbonad produkt med rosttrögt stål i klimatskalet samt högpresterande PUR-skum och XPS-skum som isolering.

  På insidan finns det magnesiumoxidskivor som är fuktklassad, brandklassad, för utomhusbruk och går att skruva i utan plugg.

  Tillsammans möjliggör dessa material en extremt tunn vägg som presterar bättre än en konventionell stugvägg med ca 150 mm isolering.

  När det gäller fönster och dörrar så har de karmar i aluminium och dubbelt härdat isolerglas.

  Det härdade glaset är det starkaste och säkraste alternativet. Det är t.ex. flera gånger starkare än vanligt glas och om det skulle gå sönder så bildas små glasbitar och inte vassa skärvor.

  Bygg med våra husmoduler för din familjs behov

  Våra hus byggs av moduler, där den modul vi levererar som friggebodar är grundmodulen till allting vi gör även om vi anpassar den beroende på skalan på ditt hus och dina behov.

  Om du vill bygga större än bara Friggebodar så kan du t.ex. bygga ett prisvärt och funktionellt nyckelfärdigt fritidshus av två eller tre moduler. 

  Och det finns ingenting som hindrar dig från att kombinera flera moduler för att bygga ett större hus, om det är vad som motsvarar din och din familjs behov.

  Har du tomten och grunden bygglovet, så har vi huset för dig!

  Kontakta oss om du funderar på att bygga prisvärda hus av husmoduler.

  Close
  Go top