Nyckelfärdigt Attefallshus klarmonterad | Skapa nyckelfärdiga Attefallshus Webbyrå

Bli inspirerad redan idag!

Kontakta oss för ett förslag

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta ett attefallshus som passar dig

  Nyckelfärdigt attefallshus – på din tomt!

  Nyckelfärdigt attefallshus med Friggebox innebär nyckelfärdiga attefallshus som byggs av våra specialdesignade, fullt vinterbonade husmoduler.

  Friggebox attefallshus är avsedda för ett bekvämt och komfortabelt boende i ett nordiskt klimat. Du kan givetvis också driva någon form av verksamhet i det – t.ex. ett hemmakontor, ett mottagnings-/behandlingsrum, en verkstad, ett hunddagis eller kanske en gårdsbutik i det – året runt.  

  Våra attefallshus, friggebodar och övriga komplementbyggnader byggs av moduler som lätt kan anpassas för att möta dina och din familjs behov och önskemål.

  Husmodulerna byggs enligt era specifikationer i vår anläggning ute på Ingarö, utanför Stockholm. Från Ingarö så levereras de, modul för modul, direkt till din tomt med lastbil och lyfts på plats på din tomt med hjälp av en kran.

  Ditt modulhus är i regel redo att tas i bruk samma dag som det levereras. Därefter så är det bara för dig och din familj att inreda ert attefallshus och börja använda det så som ni har tänkt er.

  Nyckelfärdiga attefallshus

  Våra anpassningsbara husmoduler är den perfekta lösningen för dig som vill ha ett litet, ombonat och trivsamt extra hus på tomten men som varken har har tid eller lust att leva mitt i ett långdraget byggprojekt.

  Med våra husmoduler så kan vi leverera en smart, innovativ och funktionell lösning för attefallshus som passar för de flesta behov. Och med hjälp av våra designers så kan vi anpassa dem ytterligare för just dina och din familjs behov och önskemål. 

  Så hur du än skulle vilja utforma ditt hus, så är du varmt välkommen att kontakta oss på Friggebox och diskutera hur du vill ha det. Tillsammans så tar vi fram en lösning som är anpassad för er.

  Våra attefallshus levereras nyckelfärdiga över hela Sverige

   Vi levererar våra attefallshus och husmoduler nyckelfärdigt, över hela Sverige:

  • Från Österlen i söder till Kiruna i norr
  • Från Smögen i väster till Visby i öster
  • Leverans från Ingarö till din tomt tomt ingår i våra priser, liksom även:

  • Lyftkran
  • Montering

  Kontakta oss om du är nyfiken på ett nyckelfärdigt attefallshus.

  Close
  Go top