Planera attefallshus isolerad, klarmonterad | Nyckelfärdiga Attefallshus Webbyrå

Bli inspirerad redan idag!

Kontakta oss för ett förslag

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta ett attefallshus som passar dig

  Planera Attefallshus enkelt, smart och tryggt med Friggebox

  Planera attefallshus kan vara såväl roligt som utmanande. Det är många gånger många olika funktioner som du vill få in på en yta som max får vara upp till 25 m².

  Överväger du att bygga ett attefallshus?

  Har du en tomt med ett en- eller tvåbostadshus och planerar att bygga ett attefallshus eller en komplementbyggnad som är både funktionell och prisvärd?

  När vi har utformat våra smarta, specialdesignade byggmoduler så har vi satsat på en funktionell formgivning som andas en stilsäker funkiskänsla av idag. Våra moduler ger dig också stor flexibilitet ifråga om hur du vill utforma ditt attefallshus/din komplementbyggnad.

  Du har alla möjligheter att kunna koppla samman våra byggmoduler, just så som du vill ha dem, till ett smart och stilsäkert litet hus på tomten – vare sig det är fråga om ett attefallshus eller en komplementbyggnad. 

  Värt att komma ihåg när man pratar om attefall

   När man talar om attefallshus så talar man ofta om två olika saker, som ofta lätt förväxlas, samt en tredje som kanske inte alla känner till:

  • Bygglovsbefriat Attefallshus – upp till 25 m²
  • Bygglovsbefriad tillbyggnad max 15 m²
   en så kallad attefallstillbyggnad
  • En komplementbyggnad på upp till 40 m² kan få uppföras på tomten med bygglov

  En gemensam nämnare är dock att det måste finnas ett en- eller tvåbostadshus på tomten.

  Vi kommer i huvudsak att koncentrera oss på bygglovsbefriat attefallshus och komplementbyggnad med bygglov här. Även om våra moduler med fördel kan användas som en bygglovsbefriad tillbyggnad på upp till 15 m² (t.ex. ett uterum i anslutning till bostadshuset, en groventré eller en tvättstuga, ett extra badrum, eller ett extra sovrum etc) 

  När du vill ha enkla och tydliga val

   Friggebox attefallshus/komplementbyggnad levereras nyckelfärdigt, efter dina specifikationer som du vill ha på en rad tillval såsom t.ex.:

  • Golv
  • Uppvärmning
  • Braskamin
  • Fasadfärg
  • Färg på dörrar och fönster
  • Utebelysning
  • Markiser
  •  
   Friggebox moduler – ett prisvärt alternativ

  • Kostnad för varje enskild modul är tydligt specificerade
  • Planering och montage på plats ingår i vår prisvärda lösning
  • Frakt med lastbil och lyftning ingår också i vår lösning

  Planera attefallshuset med Friggebox

  • Var och hur skall placera attefallshuset/komplementbyggnaden på en kuperad eller brant sluttande tomt med stora nivåskillnader?
  • Hur lång får det ta att bygga ditt hus?
  • Hur ett nyckelfärdigt attefallshus/komplementbyggnad transporteras till din tomt?
  • Vilka lösningar för attefallshus/komplementbyggnader som finns på marknaden idag och hur motsvarar de ditt och din familjs behov?
  • Hur du enklast, smidigast och snabbast skall kunna bygga ett smart och funktionellt attefallshus/en komplementbyggnad som är anpassad efter dina och din familjs önskemål?

  I så fall har du kommit rätt!

  Varför välja oss som attefallshus / komplementbyggnad?

   Med Friggebox flexibla modulsystem så kan du snabbt, smidigt och enkelt bygga funktionella och nyckelfärdiga attefallshus eller komplementbyggnader på din tomt, var i Sverige den än finns.

   Vi har hjälpt kunder över hela Sverige att bygga funktionella attefallshus och komplementbyggnader, med full året-runt standard av våra byggmoduler. Vi vet vad som krävs för ett komfortabelt boende i ett nordisk klimat och vi har lösningarna som du söker.

  • Våra husmodulers stabila och robusta utformning och konstruktion ger dig också stora möjligheter att utnyttja t.ex. en brant sluttande eller starkt kuperad tomt på sätt som kanske inte vore möjligt med andra typer av attefallshus.

  Ett attefallshus eller en komplementbyggnad som är byggt av moduler från Friggebox är inte bara enkelt att anpassa för såväl din tomt som din livsstil och familjesituation utan också för din plånbok!

  Planeringsfasen

  Kontakta oss så diskuterar vi vad du vill ha, hur förutsättningarna ser ut (tomt, vägar till tomten, befintlig infrastruktur, etc) och hur du vill utforma ditt attefallshus/komplementbyggnad (önskad storlek, antal moduler, samt vilka specifika funktioner som du vill att det skall finnas i ditt hus, t.ex. golvvärme, braskamin, utebelysning, etc).

  Sedan tar våra kunniga designers fram en smart, innovativ och funktionell lösning som är anpassad för såväl dina och din familjs behov som din tomts specifika förutsättningar.

  Om du redan nu vet exakt vad du vill ha, hur du vill ha det och hur mycket du är beredd att låta det kosta, så kan du givetvis gå direkt till vår prisuträknare och göra dina val.

  Tillverkning, utformning, leverans

  Våra attefallshus/komplementbyggnader tillverkas i vår anläggning ute på Ingarö utanför Stockholm.
  Väl skyddade från väder och vind, vilket minimerar risken för fuktskador under hela byggprocessen. 

  Ett attefallshus eller en komplementbyggnad byggt av moduler från Friggebox ger dig ett väl fungerande och smart designat litet hus.

  Vi ser till att du kan verkligen använda samtliga ytor maximalt.

  Våra attefallshus/komplementbyggnader är givetvis fullt utrustade för året-runt standard.
  Vi ger dig en lösning som skapar möjligheter för dig och din familj!

  Vi levererar attefallshus / komplementbyggnad nyckelfärdigt över hela Sverige

   Från vår anläggning ute på Ingarö så levereras ditt attefallshus/din komplementbyggnad direkt hem till dig på lastbilsflak. Väl hos dig så lyfts modulen/modulerna till ditt hus av från flaket med hjälp av en kran och placeras på den plats på tomten där du vill ha dem.

   Om ditt ditt attefallshus/din komplementbyggnad består av mer än en modul (en modul är t.ex. = en friggebod) så monteras de också samman.

   Vi levererar våra smarta, coola attefallshus och komplementbyggnad runt om i hela Sverige – från Skåne till Västmanland, från Bohuslän till Medelpad från Gotland till Jämtland, från Dalsland till Västerbotten.

   I våra priser ingår:

   Leverans av ditt attefallshus/din komplementbyggnad från Ingarö till din tomt, var den än finns i landet, ingår i våra priser.
   Även:

  • Lyftkran
  • Montering

  Vi levererar alltid nyckelfärdiga lösningar, så sedan är det bara att flytta in och njuta av livet i ditt splitter nya attefallshus/komplementbyggnad.

  Close
  Go top