Planera Containerhus med Friggebox | Vi hjälper dig från plan till leverans Webbyrå

Bli inspirerad redan idag!

Kontakta oss för ett förslag

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta ett containerhus som passar dig

  Har du en tomt och planerar att bygga ett hus som är både smart, funktionellt och prisvärt? Överväger du att bygga ett hus av tomma containers?

  Man skulle kunna säga att containerhus nog är den ultimata versionen av ett modulhus.

  Du skulle kunna stapla och koppla samman dina containers som du vill till ett smart och stilsäkert hem – till ett rimligt pris.

  Och att bygga ett hus – ett hem – av tomma, begagnade containers är kanske såväl den ultimata funkisdrömmen som en fantastisk recyklingsidé.

  Smart boende med containerhus

  Men att använda begagnade containers kan bli besvärligare och kräva såväl mer arbete som fler kompromisser.

  Det kan även ta längre tid och bli mer komplicerat och kosta mer än du kanske inledningsvis tror.

  Därför så erbjuder vi på Friggebox dig ett prisvärt alternativ.

  Vi har tagit fram en specialdesignad, väl genomtänkt och ytterst funktionell lösning där du vet exakt på kronan hur mycket varje enskild containermodul som ditt containerhus som helhet (inklusive montering) kommer att kosta. Nyckelfärdigt.

  Söker du en enklare lösning för att förverkliga drömmen om ett containerhus?

  Vi har helt enkelt gjort jobbet åt dig och skapat fullt färdiga, funktionella och smarta containermoduler som är fullt isolerade med åretruntstandard i ett nordiskt klimat.

  Allt som du behöver göra – utöver att bestämma hur stort du vill att ditt hus skall vara och hur planlösningen skall utformas – är egentligen att välja vilken standard och funktionalitet som du vill ha när det gäller en rad olika komponenter så som t.ex:

  • Golv
  • Uppvärmning
  • Braskamin
  • Fasadfärg
  • Färg på dörrar och fönster
  • Utebelysning
  • Markiser 
  • etc

  Planera ditt containerhus med FriggeBox

  Funderar du kanske på: 

  • Var och hur du skall placera ditt containerhuset på en kuperad eller brant sluttande tomt med stora nivåskillnader?
  • Hur lång tid som det maximalt får ta att bygga just ditt containerhus?D v s hur lång byggtid skulle du stå ut med?
  • Hur ett nyckelfärdigt containerhus – eller allt byggmaterial till ett hus byggt av containers – skulle kunna transporteras till din tomt? Är vägarna tillräckligt bra?
  • Vilka lösningar som finns på marknaden och hur de motsvarar dina och din familjs behov? 
  • Hur du enklast, smidigast och snabbast skall kunna bygga ett containerhus som är anpassat till dina och din familjs behov?

  I så fall har du kommit rätt!

  Varför Friggebox containerhus? 

  Med Friggebox flexibla och nyckelfärdiga containermodulsystem så kan du snabbt, smidigt och enkelt bygga ett funktionellt containerhus på din tomt, var i Sverige den än finns.

  Vi har hjälpt kunder över hela Sverige att enkelt, smidigt och snabbt bygga funktionella containerhus med full året-runt standard. Vi vet vad som krävs för ett komfortabelt boende i ett nordisk klimat och vi har lösningarna som du söker.

  Våra containermoduler fogas enkelt och smidigt samman tills du har ett stilsäkert, minimalistiskt funkishus, som inte bara är perfekt anpassat för både din tomt som din livsstil och familjesituation utan också för din plånbok!

  Planeringsfasen

  Tillsammans så diskuterar vi vad du vill ha, hur förutsättningarna ser ut (tomt, vägar till tomten, befintlig infrastruktur, etc) och hur du vill utforma ditt containerhus (önskad storlek samt vilka specifika funktioner som du vill att det skall finnas i ditt hus, t.ex. golvvärme, braskamin, utebelysning).

  Sedan tar våra kunniga designers fram en smart, innovativ och funktionell lösning som är anpassad för just dina och din familjs behov samt din tomts specifika förutsättningar.

  Om du vet exakt vad du vill ha, hur du vill ha det så kan du såklart gå till vår prisuträknare och göra dina val direkt.

  Tillverkning, utformning, leverans

  Modulerna till våra containerhus tillverkas i vår anläggning ute på Ingarö utanför Stockholm. Då de tillverkas inomhus, väl skyddade från väder och vind, så har vi också minimerat risken för fuktskador under byggprocessen. 

  Ett containerhus från Friggebox ger dig ett väl fungerande och mycket användbart hus, där ytorna används maximalt. Våra containerhus är fullt utrustade för året runt standard.

  OCH VI LEVERERAR SJÄLVFALLET DITT CONTAINERHUS NYCKELFÄRDIGT – ÖVER HELA SVERIGE!

  Från vår anläggning ute på Ingarö så levereras ditt containerhus direkt hem till dig på lastbilsflak. Väl hos dig så lyfts ditt containerhuset/containermodulerna till ditt containerhus av från flaket med hjälp av en kran och placeras på den plats på tomten där du vill ha det/dem.

  Om ditt containerhus består av mer än en containermodul så monteras de också samman.

  Vi levererar våra smarta, coola containerhus över hela Sverige – från Blekinge till Härjedalen, från Skåne till Medelpad från Bohuslän till Gotland, från Värmland till Norrbotten.

  Leverans av ditt containerhus från Ingarö till din tomt, var den än finns i landet, ingår i våra priser.

  I priset ingår även:

  • Lyftkran
  • Montering

  Vi levererar alltid nyckelfärdiga lösningar, så sedan är det bara att flytta in och njuta av livet i ditt splitter nya containerhus.

  Close
  Go top