Planera Gäststuga med Friggebox | Bygga till Bygglov och montering rätt Webbyrå

Bli inspirerad redan idag!

Kontakta oss för ett förslag

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en gäststuga som passar dig

  Planera gäststuga enklare

  Planera gäststuga är inte alltid det lättaste. Ofta är det en fråga om placering, men också en fråga om enkelhet, funktionellt och prisvärt.

  Har du en tomt och planerar att bygga gäststuga som är både funktionell som prisvärd? 

  Våra specialdesignade byggmoduler har en stilsäker funkiskänsla av idag som passar de flesta tomter och smaker.

  Den robusta och stabila konstruktionen ger dig möjligheter att utnyttja också en brant sluttande som en starkt kuperad tomt.

  Varje modul har samma storlek som en friggebod, vilket ger dig möjlighet att bygga en gäststuga utan att behöva bygglov.

  De är självfallet fullt rustade för året-runt standard för ett nordiskt klimat. 

  Funktionella gäststugor

  Genom att planera, utforma och bygga din gäststuga av våra färdiga moduler så får du möjlighet att korta byggtiden på plats på din tomt. 

  Vi har gjort jobbet åt dig och skapat fullt färdiga, funktionella och smarta moduler som är fullt isolerade för komfortabelt åretruntboende i ett nordiskt klimat.

  Våra moduler tillverkas inomhus, i vår anläggning på Ingarö utanför Stockholm, och levereras sedan nyckelfärdiga till dig. Det bidrar till att minska risken för fuktskador och kortar byggtiden på plats.

  Friggebox moduler – ett prisvärt alternativ
  Vi har tagit fram en väl genomtänkt och ytterst funktionell lösning där du vet exakt på kronan hur mycket din gäststuga (inklusive montering) kommer att kosta. Nyckelfärdig.

   När du vill ha enkla och tydliga val

   Allt som du egentligen behöver göra – utöver att bestämma hur planlösningen skall utformas – är egentligen att välja vilken standard och funktionalitet som du vill ha när det gäller en rad olika komponenter så som t.ex.:

  • Golv
  • Uppvärmning
  • Braskamin
  • Fasadfärg
  • Färg på dörrar och fönster
  • Utebelysning
  • Markiser
  •  

   Planera ditt modulhus med Friggebox

    
   Var och hur du skall placera din gäststuga

  • Är det kuperad mark?
  • Är det brant sluttande tomt med stora nivåskillnader?
  • Hur lång tid får det ta att bygga ditt hus?

  • Hur lång byggtid på din tomt kan du stå ut med?
  • Hur ett nyckelfärdigt hus transporteras

  • Är vägarna tillräckligt bra? Breda nog? Raka nog?
  • Passerar transporten under allt för låga broar?
  • Vilka lösningar det finns när det gäller gäststugor?
  • Hur du enklast bygger en gäststuga som motsvarar dina behov?

  Varför välja just Friggebox husmoduler?

   
  Med Friggebox flexibla modulsystem så kan du snabbt, smidigt och enkelt bygga en nyckelfärdig gäststuga på din tomt, var i Sverige den än finns.

  Vi har hjälpt kunder över hela Sverige att bygga trevliga, ombonade gäststugor med full året-runt standard av våra byggmoduler. Vi vet vad som krävs för ett komfortabelt boende i ett nordisk klimat och vi har lösningarna som du söker.

  En gäststuga som är byggd av våra specialdesignade moduler är enkel att anpassa – för såväl din tomt som din plånbok!

  Planeringsfasen

  Kontakta oss så diskuterar vi vad du vill ha, hur förutsättningarna ser ut (tomt, vägar till tomten, befintlig infrastruktur, befintligt hus på tomten, etc) och hur du vill utforma din gäststuga (önskad storlek samt vilka specifika funktioner som du vill att det skall finnas i din gäststuga, t.ex. golvvärme, braskamin, utebelysning, etc).

  Sedan tar våra kunniga designers fram en lösning som är anpassad för såväl dina behov som din tomts specifika förutsättningar.

  Om du redan nu vet exakt vad du vill ha, hur du vill ha det och hur mycket du är beredd att låta det kosta, så kan du gå direkt till vår prisuträknare och göra dina val.

  Tillverkning, utformning, leverans

  Våra gäststugor tillverkas i vår anläggning ute på Ingarö utanför Stockholm. Väl skyddade från väder och vind, vilket minimerar risken för fuktskador under byggprocessen. 

  En gäststuga byggd av moduler från Friggebox ger dig ett väl fungerande och smart designat litet hus, där alla ytor används maximalt. Våra husmoduler är, också när det gäller gäststugor, fullt utrustade för året runt standard.

   Vi levererar din nya gäststuga nyckelfärdig – över hela Sverige!

   Från vår anläggning ute på Ingarö så levereras din gäststuga direkt hem till dig på lastbilsflak. Väl hos dig så lyfts den av från flaket med hjälp av en kran och placeras på den plats på tomten där du vill ha den.

   Om din gäststuga består av mer än en modul (en modul är t.ex. = en friggebod) så monteras de också samman.

   Vi levererar våra smarta, coola husmoduler över hela Sverige – från Skåne till Medelpad, från Småland till Härjedalen från Gotland till Värmland, från Västmanland till Norrbotten.

   Leverans av din gäststuga från Ingarö till din tomt, var den än finns i landet, ingår i våra priser. Frakt tillkommer.

   I priset ingår:

  • Lyftkran
  • Montering
  • Vi levererar alltid nyckelfärdiga lösningar för Sveriges behov av gäststugor som klarar vårt klimat, året runt. Sedan är det bara för dig och din familj att bjuda in gäster för att inviga er gäststuga.

  Close
  Go top