Planera modulhus | Modern, stilsäker design | Enkelt formspråk | Friggebox Webbyrå

Bli inspirerad redan idag!

Kontakta oss för ett förslag

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta ett modulhus som passar dig

  Modulhus för ett skandinaviskt klimat

  Modulhus kan vara lösningen för dig som vill bygga ett hus, anpassat efter dina egna idéer, som motsvarar dina behov och önskemål.

  Friggebox ger dig den praktiska och ekonomiska möjligheten att utforma ditt och din familjs nya hus av praktiska, lätthanterliga moduler i svensk kvalitet och svensk konstruktion.

  Ett hem byggt av fullt vinterbonade byggmoduler från Friggebox sticker ut från mängden exteriört, med en modern design som passar lika bra i det uppvuxna villaområdet som på naturtomten i skogsbrynet.

  Byggmodul för byggmodul så bygger vi ditt drömhus!

  Om du har tomten och viljan så hjälper vi dig att sätta samman ditt drömhem av moduler för att skapa ett boende som motsvarar din och din familjs önskemål och behov. Till ett pris som låter er göra också annat som ni vill göra!

  Vi har tagit fram en rad alternativa planlösningar som ger dig möjligheter att snabbt och enkelt skapa ett attraktivt boende. Och du, det gör ingenting om din tomt är brant och kuperad. Vi gillar utmaningar och våra byggmoduler klarar nivåskillnader lekande lätt.

  Modul hus med nordisk kvalitet och enkelt formspråk

  En modern och stilsäker design och ett avskalat formspråk gör att våra moduler passar lika bra in i ett stadsnära villaområde som omgiven av storslagen natur.
  Du kan enkelt utforma en byggnad av flera moduler på olika sätt, och på flera nivåer. Därigenom så kan du kombinera ett hus som t.ex. kan utnyttja en starkt kuperad tomt maximalt.

  Svensktillverkat modulhus – levereras över hela Sverige!

  Våra byggmoduler tillverkas ute på Ingarö utanför Stockholm.
  Därifrån så levereras de färdiga modulerna till dig på lastbil. 

  Väl där så lyfts de sedan, modul för modul, av med hjälp av en kran och placeras där du vill ha dem och monteras snabbt och enkelt samman. 

  Du designar och planerar ditt modulhus. Det överkomliga priset för ett modulhus från Friggebox gör också att många fler får en möjlighet att designa och bygga sitt och sin familjs drömhem.

  Och, du, vi levererar våra populära modulhus över hela Sverige!

  Friggebox modulhus anpassat för åretruntboende i nordiskt klimat

  Vår byggmodul är en tekniskt avancerad, fullt vinterbonad produkt med:

  • Rosttrögt stål i klimatskalet
  • Högpresterande PUR-skum och XPS-skum som isolering
  • Magnesiumoxidskivor som är fuktklassad, brandklassad, för utomhusbruk och går att skruva i utan plugg på insidan

  Tillsammans möjliggör dessa material en extremt tunn vägg som presterar bättre än en konventionell stugvägg med ca 150 mm isolering.

  Vårt modulsystem är fullt utrustat för åretruntboende med uppvärmning. 

  • Du kan välja mellan golvvärme eller luftvärmepump som uppvärmning
  • Braskamin, för trivsel och stämning, finns som tillval

  Eftersom våra byggmoduler tillverkas inomhus, väl skyddade från väder och vind, så har vi också minimerat risken för fuktskador under byggprocessen. 

  Funderar du på att bygga ett modulhus?

  Om du fundera på att bygga ett hem av byggmoduler, så är du varmt välkommen att kontakta oss här på Friggebox. Vi hjälper dig gärna att utforma och konstruera ditt modulhus.

  Close
  Go top